04 January 2012

duit dalam poket ada rm1.00

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera

Memandangkan bos aku ada meeting kat atas , so aku ambil peluang nie  mengupdate status kat blog nie,
tadi aku bukak lah dompet aku , aku tengok duit dlm dompet aku aku ada RM1.00 je .. adoii .. tapi nasib baiklah aku berposa ganti hari nie .. tp besok duit gaji masuk .. yahooo!!!!!! kaya balik aku pas nie , hurmm
bonus !! kawan2 aku cakpa ada bonus tp x masuk lagi .. ntah ler ..

2 comments:

Arina Shamsul said...

alalala,cianya..meh,comel meh..mama nak bagi angpau tahun baru ni..hahaha *tahun baru la sangat*teringat juga pulak waktu study dulu..ni ok lagi rm1.00,sy dulu seposen pun penah..hihii..


DA FOLLOW comel da..ngee
jemput datang blog ye comel..ada entri khas untuk comel...

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/01/kata-alu-aluan-untuk-kamu-yang-comel2.html

MaRyAm RiZaL said...

HEHEHE .. WAH NK BG ANGPAU .. NAK NAK .. HAHHA GURAU

DONE FOLLOW BACK .. HEHEH COMELLAH BLOG AWAK .. SAYA X COMEL PUN ..