23 March 2012

hidup ini penuh dengan kedukaan

Assalamuliakum dan Salam Sejahtera..



Ya Allah minggu ini , minggu paling tension sekali bagi aku , semua orang nak salahkan aku

je . aku mmg dah x larat nak keja  kat ct2 tunggu masa yg sesuai je aku nak angkat kaki

dr tmpt keja ak 2 . kdang aku rasakan diaorg x pernah nak hargai apa kerja yg ak buat ,

cuma tahu cari kesilapan yang aku buat sahaja . Smlm kali pertama aku menangis di

office , sblum nie ak x pernah menangis biarpun di marah . aku memang terasa hati

dengan mmber opis aku , hurmm tadi ada sambutan birthday boss aku  dekat  rawang ( main office hq)

dekat sana diaorang seolah-olah mengata aku dari belakang , serius  aku mmg terasa

giler dengan diaorang .. aku pun manusia biasa gak , x pernah lepas dari buat kesalahan

tension .. aku dah xada mood nak kerja sebenarnya .. benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

2 comments:

Hafizah Zainal Abidin said...

dah folow.. http://mynameishafizah.blogspot.com/ :)

Maryam Rizal said...

hi . done follow